KLANTEN VERTELLEN

Aniek & Christiaan

15 juni 2019


"Wat was het een fantastisch optreden!! Complimenten voor de band. Iedereen die we gesproken hebben was laaiend enthousiast. Ik vermoed dat er nog wel vaker boekingen komen nav afgelopen weekend :)"

Kiki & Maarten

18 mei 2019


"First Class Flamingos waren geweldig, ze deden het super! Heel erg blij mee en van veel gasten ook gehoord dat ze het een steengoede band vonden."

Joris & Barbara

7 maart 2020


"Muziek maken en een act neerzetten is één, maar ik vond ze ook super relaxt in de communicatie en houding, precies goede mix tussen ‘er staan’ en niet alle aandacht opeisen, en tussen zelfverzekerdheid en leuke open houding richting het publiek. Dit kon echt niet beter en maakte het helemaal af! Bovendien waren ze ook heel flexibel in het meedenken voor het spelen van de sets en het wachten tot ze los mochten."

Geert & Evelien

17 mei 2019


"Nogmaals dank voor het boeken van First Class Flamingos op 17 mei. Zij hebben echt een fantastische avond neergezet en zo bijgedragen aan een onvergetelijke huwelijksdag"

Robbert & Nadie

31 mei 2019


"We hebben een fantastische dag gehad, inclusief een topfeest! We zijn nog steeds erg blij met de keuze voor First Class Flamingos, ze hebben heel goed gespeeld en er voor ons een geweldig feest van gemaakt. Ook van veel gasten hebben we complimenten ontvangen over de band."

Leontine & Tom

22 juni 2019


"Wij hebben gisteren mede dankzij de band een fantastische avond gehad. De band was in alle opzichten echt spot on! Wij hebben dan ook enorm veel complimenten gehad over de bandkeuze (ook – en in het bijzonder – van de muzikalen van onze familie). Wij zullen de band in ieder geval iedereen aanbevelen!!"