KLANTEN VERTELLEN

Nasja

5 september 2023


"Even hoor: WAT WAS DIT GEWELDIG. De band heeft een show neergezet waar iedereen nog steeds van ondersteboven is. Bovenverwachting vet, energiek, gezellig, muzikaal retestrak, aanstekelijk, gaaf, en eindeloos meer van dit soort woorden. Van begin tot eind heeft de tent volgestaan met onze hossende mensen."

DJ

4 april 2023


"De First Class Flamingo’s waren helemaal geweldig op ons jubileumfeest. Vanaf minuut 1 kregen zij de hele zaal in beweging en de smeekbedes op het einde gaven wel aan hoe tof iedereen het vond. Het was een brok energie op het podium, top! Daarbij geen centje arrogantie of wat dan ook, het was een hele fijne samenwerking, waar ook ruimte was voor spontane acties en verzoekjes. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen, uit alle hoeken van het publiek, en dat was zeer gemêleerd qua leeftijd ;) Bedankt voor de topavond!"

Jos

27 april 2022


"Alles is bijzonder goed naar wens gegaan; Koningsdag was super! aan het begin van de avond hadden we nog een goede rock band maar dat is niet voldoende om een feestje te bouwen, hiervoor heb je een band nodig als de First Class Flamingo's - die alle soorten muziek kunnen spelen voor het gehele publiek! In de avond was het bier op en hebben ze nog 5 vaten bier erbij moeten halen dat zegt genoeg... Bedankt voor de samenwerking en mogelijk tot later!"

Joery

22 juli 2022


"Er is geen woord gelogen over de energie van de First Class Flamingo’s! Wat hebben wij een fantastische dag gehad en wat werd dat s avonds extra kracht bijgezet door de band. Hartstikke bedankt voor de samenwerking en wanneer er mensen in onze buurt op zoek zijn naar muzikale omlijsting van feestjes zullen we zeker de First Class Flamingo’s en/of jullie aanraden. "

Joris & Barbara

7 maart 2020


"Muziek maken en een act neerzetten is één, maar ik vond ze ook super relaxt in de communicatie en houding, precies goede mix tussen ‘er staan’ en niet alle aandacht opeisen, en tussen zelfverzekerdheid en leuke open houding richting het publiek. Dit kon echt niet beter en maakte het helemaal af! Bovendien waren ze ook heel flexibel in het meedenken voor het spelen van de sets en het wachten tot ze los mochten."

Geert & Evelien

17 mei 2019


"Nogmaals dank voor het boeken van First Class Flamingos op 17 mei. Zij hebben echt een fantastische avond neergezet en zo bijgedragen aan een onvergetelijke huwelijksdag"

Marco en Berna

1 juli 2022


"Wat hebben we dankzij jullie een prachtfeest gehad! Het hele proces was prettig, er werd goed meegedacht, de communicatie was duidelijk en goed, de DJ paste perfect etc. etc. Zelfs toen ik pas een week van ter voren contact op nam werd er aan al onze wensen voldaan. De band (First Class Flamingo's) heeft de zaal figuurlijk afgebroken."

Robbert & Nadie

31 mei 2019


"We hebben een fantastische dag gehad, inclusief een topfeest! We zijn nog steeds erg blij met de keuze voor First Class Flamingos, ze hebben heel goed gespeeld en er voor ons een geweldig feest van gemaakt. Ook van veel gasten hebben we complimenten ontvangen over de band."

Leontine & Tom

22 juni 2019


"Wij hebben gisteren mede dankzij de band een fantastische avond gehad. De band was in alle opzichten echt spot on! Wij hebben dan ook enorm veel complimenten gehad over de bandkeuze (ook – en in het bijzonder – van de muzikalen van onze familie). Wij zullen de band in ieder geval iedereen aanbevelen!!"

Bram en Mirjam

2 juli 2022


"Wij hebben zaterdagavond een topfeest gehad dankzij jullie! En wij niet alleen... we hebben oneindig veel positieve opmerkingen gehad over jullie, dus echt super bedankt! "

Kiki & Maarten

18 mei 2019


"First Class Flamingos waren geweldig, ze deden het super! Heel erg blij mee en van veel gasten ook gehoord dat ze het een steengoede band vonden."